Exclusief stukwerk


Wilt u echt iets speciaals dan bent u bij stukadoorsbedrijf dijkstra aan het goede adress, want wij kunnen uw kamer een heel speciale uitstraling geven met diverse speciale stukadoor manieren.

Hieronder staan een aantal methoden die wij gebruiken bij exclusief stukwerk.

Methoden voor exclusief stukwerk:

Ornamenten Ornamenten
Wilt u echt iets heel speciaals van u plafond maken kunt u ook nog kiezen voor ornament dit wordt veelal gebruikt in herenhuizen of jaren 30 stijl. Ook hierin kunnen wij u adviseren in de verschillende stijlen en mogelijkheden
  Pandomo stucwerk Pandomo wanden
Pandomo wanden Zijn een zeer exclusieve afwerking met een minimalistische uistraling. Handwerk en vakmanschap en maken elke Pandomo wand tot een uniek pronkstuk. Pandomo wanddesign is in vele kleuren leverbaar. Ideaal als vervanger voor tegels in toilet, badkamer, keuken maar ook prachtig in woonruimtes. Pandomo wordt afgewerkt met een speciaal ontwikkelde steenolie en wordt mede daarom watervast.
  Betonlook Betonlook
Betonlook is een moderne manier om wanden en of plafonds af tewerken. Dit is een super gladde afwerking en word in natte ruimtes gebruikt als vervanger van tegels.
Leemstuc Leemstuc
Leem heeft bijzondere kwaliteiten. Het is dampdoorlatend en kan daardoor vocht en warmte reguleren. Een vochtige ruimte zal minder klam aanvoelen omdat een teveel aan vocht geleidelijk door de leem wordt opgenomen en pas weer afgescheiden wordt als de ruimte droger is. Het proces van opnemen en afscheiden geldt ook voor warmte. Leem blijft koel in de zomer en warm in de winter. Des te groter de massa leem, des te groter dit regulerende effect zal zijn.
  Lijstwerk Lijstwerk
Lijsten tegen het plafond geven u plafond een hele mooi luxe uitstraling. U kunt kiezen uit diverse verschillende lijsten waarin wij u natuurlijk kunnen adviseren. Als u uw plafond toch een extra luxe uitstraling wilt geven meer een lijst net niet is wat u zoekt kunt u ook voor een gestukadoorde plint kiezen. Dit geeft wel een luxe uitstraling maar is veel strakker.